Samarbejde, kammeratskab, udeliv - kom og vær med!

Kontakt

Adresse: 

Energicenter Voldparken

Kobbelvænget 65 

2700 Brønshøj

Reg 1551 Kontonr 5125405

Bålhygge
Tropspejderne på vej i Oak City Rally
Telthygge på sommerlejr!

Samarbejde, kammeratskab, udeliv - kom og vær med!

Spejderne i Brønshøj-Husum inviterer dig med på en vild rejse.

Vi tager dig med på fede oplevelser i naturen. Vi udfordrer dig til at give den gas i hverdagen. Vi tror, at du kan mere, end du selv tror. Gør dig klar til at være udenfor, hver uge, året rundt!

Vi er en spejdergruppe i København på ca. 130 medlemmer fra børnhavealderen og opefter. Vi er omgivet af den smukke bynatur ved Vestvolden og er ude året rundt. 

Som spejder hos os, vil du bl.a. lære: At tænde bål og lave bålmad, håndtere en økse og kniv, finde vej og klare dig selv i naturen, at samarbejde og passe på hinanden, være en god kammerat og passe på vores natur. De færdigheder du vil arbejde med er naturligvis afpasset din alder. Men uanset hvor gammel du er, og hvad vi laver sammen, så er målet at vi også har det sjovt og lærer noget nyt.

Vi træner i evnen til at få alle til at fungere sammen og finde det bedste frem i alle. Overordnet set hører vi under Det Danske Spejderkorps og følger de retningslinjer og vedtægter der besluttes her. Læs mere her.

I spejderverdenen arbejder man med Patruljemetoden. Det betyder, at børnene inddeles i små grupper i starten af sæsonen og de fleste aktiviteter i løbet af året foregår i disse. Her hjælper de erfarne de mindre erfarne og man finder ud af at bruge de kompetencer alle hver især har. Nogle gange vil vi give de erfarne rollen som patruljeleder, i andre tilfælde overlader vi det til patruljerne selv at finde ud af hvordan de vil fordele rollerne.

Her bor vi

Vi hører til ved Energicenter Voldparken. Vi har et råt lokale, som vi bruger til opbevaring. Vi bruger bålplads, en græsplæne, et æbletræ, et par væltede træer og Vestvolden og Utterselv mose, til at have det sjovt og lære mere. Vi er altid udenfor.

 

Klik her for at se et overblik, over de aktiviteter de forskellige grene arbejder med. Vi kalder det gruppens røde tråd.